Tarrat kaikkiin eri tarkoituksiin

Ilman aikaisempaa kokemusta etiketeistä voi tuntua siltä, että yksi etiketti on samanlainen kuin toinenkin. Toki tiedämme toisin. Värin ja muodon lisäksi materiaalilla, painatuksella ja laadulla on suuri merkitys tuotteen yleisvaikutelmaan. Olemme iloisia toimiessamme tukenasi levytesi kehittämisessä.

Hyvä tarra mielestämme on sellainen, joka on tuotteen käyttötarkoitukseen sopiva. Tarrapainona tiedämme, että tarra on enemmän kuin vain pala liimapaperia. Tarralla voi olla paitsi informatiivinen tehtävä kertoa tuotteesta, sen sisällöstä ja valmistajasta myös tärkeä osa tavaramerkin rakentamisessa. Tarra onkin monesti pilkku i:n päällä, joka auttaa yritystä tekemään profiilinsa entistä näkyvämmäksi.

Tarran materiaali, painotekniikka, käyttö- ja ympäristöolosuhteet, vaadittava liimatyyppi ovat kysymyksiä, joita voimme yhdessä käydä läpi. Tiedämme tilaajan useimmin haluavan päättää itse tarran muodosta ja väristä, mutta luonnollisesti repro-osastomme on valmis olemaan mukana tarran muotoiluprosessissa tarvittaessa.

Erilaiset tarrat

Alla on tietoa erilaisista tarroistamme. Jos et jostain syystä löydä sopivaa etsimääsi täältä, ota rohkeasti yhteyttä soittamalla meille. Filosofiamme on, että kaikesta tulee helpompaa, jos puhumme siitä.

Mikä on vakiotarra?

TarratNämä tarrat ovat paperitarroja, jotka saat rullissa pienessä jakelurasiassa. Ne painetaan eri määräkokoisina: suorakaiteenmuotoisina pyöristetyin kulmin, soikeina tai pyöreinä.
Vakiotarrat tulostetaan halutuille erityyppisille paperilaaduille:

  • Valkoinen kiilloitettu paperi
  • Kullanvärinen päällystetty folio
  • Hopeanvärinen päällystetty folio
  • Punainen fluoresoiva paperi
  • Luonnonvärinen kierrätyspaperi

Vakiotarrat voidaan tulostaa edullisemmin, joten sinun ei tarvitse tilata suurta erää kerralla. Niitä saa nyt myös erittäin edulliseen hintaan 2-, 3-,4-väripainatuksella. Myös PMS-väreillä.

Leikatut etiketit?

Leikkauksiksi kutsutut etiketit ovat tarroja, joissa on suorat kulmat. Voit tilata näitä tarroja haluamissasi mitoissa. Niitä on saatavana kolmella eri materiaalityypillä:

  • paperi
  • polyesteri
  • vinyyli.

Millaisia esipainettuja tarroja on olemassa?

Meillä Rustung Etiketterillä on useita esipainettuja tarroja standardoiduilla teksteillä. Niillä on hyvä olla ja yksinkertaistaa työtä monilla toimialoilla. Tällaiset tarrat voivat olla CE-merkittyjä, pakastetarroja tai tarroja, jotka ovat hyödyllisiä kuljetuksessa tai siirtämisessä.

Miksi osoitetarrat on hyvä olla?

Osoitetarrat ovat heti tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Osoitetarrat ovat tärkeä osa yrityksen ammatillista identiteettiä. Samalla se yksinkertaistaa yrityksessä työskentelevien työtä. Tarrat on painettu valkoiselle mattapaperille. Tarrat toimitetaan rullassa ja ne on rei'itettävissä, jotta ne voidaan helposti repäistä.

Mitä laseretiketillä tarkoitetaan?

Omien tarrojen tulostaminen suoraan yrityksen tulostimesta on yksinkertainen tapa antaa sekä asiakkaille että liikekumppaneille siisti ja jäsennelty vaikutelma. Samalla se yksinkertaistaa monien työntekijöiden työnkulkua. Siitä tulee yksinkertaisesti ammattimaista. Lasertarramme saat painettuna tai ilman, esimerkiksi yrityksesi logon. Tarroja on tietysti saatavilla eri kokoisina ja väreinä. Tarrat toimitetaan 100 arkin pakkauksessa.

Milloin vinyylietiketit kannattaa hankkia?

Jos tarroja aiotaan käyttää ulkona, esimerkiksi ikkunassa tai autossa, kannattaa tilata vinyylietiketit. Ne ovat kestäviä ja kestävät säätä ja tuulta.

Mitä Domes oikein ovat?

Domainit ovat itsekiinnittyviä ja korotetuilla 3D-tarroilla. Domes-etikettejä voidaan esimerkiksi käyttää yhteyksissä, joissa yrityksen logoa halutaan korostaa erityisellä tavalla. Lähinnä jääkaapin oven kupuun painettu yrityksen logo.

Mitä erityistä turvamerkinnöissä on?

Turvatarrat ovat tarroja, joita ei voi varmasti poistaa yhtenä kappaleena. Näitä tarroja voidaan käyttää esimerkiksi tärkeiden teknisten tietojen antamiseen tai varoitustekstien tulostamiseen sähkö- ja paristolaitteisiin. Silkkipainamme nämä tarrat korkeimman laadun saavuttamiseksi.

Mihin void-tageja käytetään?

Tyhjät etiketit ovat polyesteristä valmistettuja etikettejä. Kun tarra poistetaan, se jättää kuvion sanasta "VOID". Oikeassa yhteydessä nämä tarrat ovat erittäin hyödyllisiä. Painatuksen avulla on helppo nähdä, onko joku yrittänyt poistaa tarran. Tietenkin on mahdollista tulostaa tarroja myös ilman liimaa. Ota yhteyttä tarjouksista ja tilauksista.