1. Yleistä

Tämä tietosuoja- ja markkinointikäytäntö ("rehellisyyspolitiikkaa") kuvaa kuinka Obeliski Tryk A/S kerää, käyttää ja tallentaa henkilötietojasi.

1.1 Tietosuojakäytäntöä sovelletaan, kun Rustung Etiketter AB toimittaa palveluita ja tuotteita liittyen ostoihin, palvelutapauksiin ja muihin yhteydenottoihin, kuten verkkosivustokäyntiin. Tietosuojakäytäntö koskee myös henkilötietojen käsittelyä, joka tapahtuu verkkokaupassamme olevan tilin yhteydessä.

1.2 Sinun on aina voitava tuntea olosi turvalliseksi, kun annat meille henkilötietojasi. Tällä tietosuojaselosteella haluamme näyttää, kuinka varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

2. Henkilötietojen rekisterinpitäjä

Ruosteinen Obeliski Tryk A/S on henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjä ja on vastuussa siitä, että käsittely tapahtuu sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Obeliski Tryk A/S on myös henkilötietojen rekisterinpitäjä henkilötietojen käsittelyssä verkkokaupassamme olevan tilin yhteydessä.

3. Milloin käsittelemme henkilötietojasi?

3.1 Jotta voit vierailla verkkosivustollamme, ostaa tuotteita, palveluita tai ottaa meihin yhteyttä palvelua tai tietoja varten, meidän on kerättävä ja käsiteltävä sinua koskevia henkilötietoja.

3.2 Obeliski Tryk A/S kerää ja käsittelee sinua koskevia henkilötietoja, kun teet ostoksia verkkosivustollamme, käytä repro-osastoamme. Ostoksissa ja tiedusteluissa sinulta kerätyt tiedot ovat välttämättömiä, jotta voit solmia kanssasi sopimuksen Obeliski Tryk A/S ja jotta voimme toimittaa palveluita ja tuotteita.

3.3 Jos olet tilinomistaja, kerää Obeliski Tryk A/S anna henkilökohtaisia tietojasi, jotka annat rekisteröityessäsi tilille. Keräämme myös tietoja sinusta, kun olet tilinomistaja tilisi saldon puitteissa, kuten ostohistoriasi, josta olet kiinnostunut lukemalla sähköpostin tai napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Tilinomistajana voit päivittää tietosi milloin tahansa siirtymällä "Omille sivuille".

3.4 Keräämme ja päivitämme myös osoitetietosi kolmannen osapuolen osoitteenpäivityspalveluiden kautta.

4. Mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta?

4.1 Sinulle asiakkaina Obeliski Tryk A/S

Henkilökohtaiset tiedot Obeliski Tryk A/S kerää ja käsittelee sinua asiakkaana, joka tekee ostoksen ja käyttää palveluitamme:

 • Nimi ja tunnistenumero (henkilötunnus, kansallinen henkilötunnus tai organisaation numero)
 • Osoite
 • Puhelinnumero ja sähköposti
 • Maksutiedot
 • Asiakasnumero

4.2 Sinulle, joka olet tilinomistaja

Henkilökohtaiset tiedot Obeliski Tryk A/S kerää ja käsittelee sinua tilinomistajana:

 • Nimi ja tunnistenumero (henkilötunnus, kansallinen henkilötunnus tai organisaation numero)
 • Osoite
 • Puhelinnumero ja sähköposti
 • Maksutiedot
 • Tilitiedot
 • Tietoja siitä, mistä tuotteistamme tai tarjouksistamme olit kiinnostunut, kuinka olet vuorovaikutuksessa uutiskirjeidemme kanssa ja mihin tapahtumiimme olet ilmoittautunut
 • Tietoja ostoksistasi
 • Tietoja tilisi saldosta
 • Nimi- ja todistusoikeus
 • Tietoja ostoksistasi
 • Tietoja tilisi saldosta

5. Miksi käsittelemme sinua koskevia tietoja?

5.1 Sinulle, joka olet asiakkaita Obeliski Tryk A/S

Obeliski Tryk A/S käsittelee henkilötietojasi eri tarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi pääasiassa seuraaviin tarkoituksiin:

 • Täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana, esimerkiksi ostojen suorittaminen, laskutus ja palvelujen toimittaminen
 • Ota käyttöön yleinen asiakaspalvelu ja asiakaspalvelu, kuten kysymyksiin vastaaminen ja virheellisten tietojen korjaaminen
 • Hallitse asiakassuhdetta ja tarjoa palveluitamme
 • Tarjoa sinulle asiaankuuluvaa tietoa ja räätälöityjä tarjouksia uutiskirjeissä ja verkossa
 • Kehitämme asiakastarjontaamme esimerkiksi palveluiden, tuotteiden ja toimintojen kehittämisessä
 • Estä petokset ja suorita riskienhallinta
 • Noudata soveltuvaa lainsäädäntöä, kuten kirjanpitolakeja.

Tiedot voivat olla pohjana myös markkina- ja asiakasanalyysille, markkinatutkimukselle, tilastoille, liiketoiminnan seurannalle sekä tavaroiden ja palveluiden hankintaan liittyville liiketoiminnan ja menetelmäkehityksellä.

5.2 Sinulle, joka olet tilinomistaja

Yllä olevan luettelon lisäksi Rustung Etiketter AB käsittelee myös tilinhaltijoiden henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 • Hallitse tilin saldoa
 • Antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää tilin säilyttämisen etuja, kuten helpompaa tilaamista
 • Anna erikoistarjouksia
 • Aktivoi viestintä kanssasi tilinhaltijana postitse, sähköpostitse tai puhelimitse
 • Ota käyttöön henkilökohtaiset tarjoukset, markkinointi ja kutsut tapahtumiin postitse, sähköpostitse tai puhelimitse.

6. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta

6.1 Obeliski Tryk A/S perustaa henkilötietojesi käsittelyn useisiin laillisiin perusteisiin. Nämä on kuvattu tässä osiossa.

6.2 Käsittelemme henkilötietojasi muun muassa voidaksemme täyttää kanssasi asiakkaana tai Tilinhaltijana tehdyn sopimuksen, esimerkiksi suorittaaksemme tarjouspyyntöjä, ostoja ja täyttääksemme velvoitteemme sinä tilinomistajana, mikä yksinkertaisti hallintoa ja tilaushistoriaa. Tämän oikeusperustan tuella käsittelemme myös sinua tilinomistajana koskevia tietoja, kuten ostojasi, käyttäytymistäsi verkkosivustollamme, vuorovaikutustasi Obeliski Tryk A/S sekä kiinnostuksestasi tarjouksiimme ja tuotteisiimme, jotta voimme täyttää sitoumuksensa tarjota sinulle räätälöityjä tarjouksia.

6.3 Osa suorittamastamme henkilötietojen käsittelystä perustuu niin sanottuun etujen tasapainottamiseen. Tämä koskee esimerkiksi käsittelyä, jota teemme voidaksemme lähettää sinulle tarjouksia tavaroistamme ja palveluistamme. Obeliski Tryk A/S ei käsittele arkaluonteisia henkilötietoja etujen vertailuun perustuen eikä suorita mitään käsittelyä, joka on etujen vertailuun perustuvaa profilointia.

6.4 Joissakin tapauksissa Obeliski Tryk A/S sinulla on lakisääteinen velvollisuus käsitellä henkilötietojasi. Tämä koskee esimerkiksi henkilötietojen käsittelyä, jota teemme kirjanpitolain vaatimusten täyttämiseksi.

7. Kuinka kauan säilytämme tietoja sinusta?

7.1 Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen säilyttää ne tarkoitukset, joita varten tiedot on kerätty tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Rustung Etiketter AB voi säilyttää tietoja pidempään, jos se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai laillisten etujemme suojaamiseksi, esim. jos oikeusprosessi on meneillään.

7.2 Obeliski Tryk A/S säilyttää tietoja asiakkaista enintään 24 kuukauden ajan siitä, kun asiakas on viimeksi tehnyt ostoksen tai muuten integroitunut Obeliski Tryk A/S.

7.3 Obeliski Tryk A/S tallentaa tietoja tilinomistajasta niin kauan kuin tilinomistajalla on tili.

8. Tietosuojasääntöjen muutos

8.1 Obeliski Tryk A/S on oikeus muuttaa tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Obeliski Tryk A/S ilmoittaa sinulle kohtuullisella varoitusajalla tietosuojaselosteen muutoksista. Jos et hyväksy muutoksia, sinulla on oikeus irtisanoa sopimus Obeliski Tryk A/S ennen kuin muutettu tietosuojaseloste tulee voimaan. Purat sopimuksen ottamalla yhteyttä Obeliski Tryk A/S, tai jos olet tilin omistaja, valitsemalla [poista tili] verkkokauppamme "Omat sivut" -kohdasta.

9. Henkilötietojesi suojaaminen

Sinun tulee aina voida tuntea olosi turvalliseksi, kun annat meille henkilötietojasi. Obeliski Tryk A/S on siksi ryhtynyt tarvittaviin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi virheelliseltä pääsyltä, muuttamiselta ja poistamiselta. Esimerkiksi kaikki tiedot asiakkaista ja tilinhaltijoista tallennetaan tietokantaan, joka on suojattu valtuutusohjauksilla ja palomuurilla.

10. Sinun oikeutesi

10.1 Obeliski Tryk A/S vastaa siitä, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

10.2 Obeliski Tryk A/S korjaa pyynnöstäsi tai omasta aloitteestaan virheellisiksi, epätäydellisiksi tai harhaanjohtaviksi osoittautuvia tietoja, poistaa niiden tunnistamisen, poistaa tai täydentää.

10.3 Sinulla on oikeus rukoilla

 1. Pääsy henkilötietoihisi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää rekisteriote henkilötietojesi käsittelystä, jota teemme. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsiteltävistä henkilötiedoista. Sinulla on oikeus kerran kalenterivuodessa saada kirjallisella ja allekirjoitetulla hakemuksella maksuton rekisteriote, mistä henkilötiedoistasi on rekisteröity, mikä on käsittelyn tarkoitus ja kenelle tiedot on tai tullaan vastaanottamaan. paljastettiin. Sinulla on myös oikeus saada rekisteriotteeseen tieto siitä, mistä tiedot on saatu, jos henkilötietoja ei ole saatu sinulta, automaattisten päätöksentekoprosessien olemassaolosta (mukaan lukien profilointi) sekä odotettavissa olevasta ajanjaksosta tiedot tallennetaan tai kriteereitä käytetään tämän ajanjakson määrittämiseen. Sinulla on myös oikeus saada tietoa muista tässä rekisteriotteen kohdassa mainituista oikeuksistasi.
 2. Henkilötietojesi korjaaminen. Pyynnöstäsi korjaamme sinusta käsittelemämme virheelliset tai puutteelliset tiedot mahdollisimman nopeasti.
 3. Henkilötietojesi poistaminen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, jos niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Voi kuitenkin olla lakisääteisiä vaatimuksia, joiden mukaan emme voi välittömästi poistaa henkilötietojasi esimerkiksi kirjanpito- ja verolainsäädännöstä. Lopetamme sitten käsittelyn, joka suoritetaan muihin tarkoituksiin kuin lain noudattamiseksi.
 4. Käsittelyn rajoitus. Tämä tarkoittaa, että henkilötietosi on merkitty siten, että niitä voidaan käsitellä vain tiettyihin rajoitettuihin tarkoituksiin. Voit muun muassa pyytää rajoitusta, kun uskot tietosi olevan virheellinen ja olet vaatinut oikaisua kohdan 12.3 b) mukaisesti. Tietojen oikeellisuutta tutkittaessa niiden käsittelyä rajoitetaan.

10.4 Obeliski Tryk A/S ilmoittaa jokaiselle vastaanottajalle, jolle henkilötietoja on edellä kohdan 10 mukaisesti luovutettu, kaikista tietojen korjaamisesta tai poistamisesta sekä tietojenkäsittelyn rajoittamisesta.

10.5 Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa oikeutta tietyin edellytyksin saada ja siirtää henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa toiselle rekisterinpitäjälle.

10.6 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka tapahtuu etujen tasapainon perusteella. Jos vastustat tällaista käsittelyä, jatkamme käsittelyä vain, jos käsittelyyn on oikeutettuja syitä, jotka painavat etujasi.

10.7 Jos et halua, että henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten, sinulla on aina oikeus vastustaa käsittelyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tarrat@rustung.fi Kun olemme vastaanottaneet vastalauseesi, lopetamme henkilötietojen käsittelyn tällaisiin markkinointitarkoituksiin.

10.8 Sinulla on oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelyä koskevat valitukset Norjan tietosuojaviranomaiselle.