hinnat
Tilaukset
Puhelin: 09-135 7907 • Sähköposti: tarrat@rustung.fi

Tarrat.

Tarrat kaikkiin tarkoituksiin

Tarroja kaikkiin tarkoituksiin

Ilman aiempaa kokemusta tarroista voi tuntua, ettei tarroissa ole mitään eroja. Me Rustung-tarrassa tiedämme tietysti toisin.  Paitsi värillä ja muodolla on myös materiaalilla, painojäljellä ja laadulla suuri merkitys tuotteen kokonaisvaikutelmalle.

Tarralla voi olla paljon erilaisia tehtäviä. Usein sen on tarkoitus antaa olennaista informaatiota jostain tuotteesta ja sen sisällöstä. Tarra tekee monesti myös tuotemerkkiä tunnetuksi ja se on tapa, jolla yritykset edistävät näkyvyyttään. Joskus tarra täyttää elintärkeää tehtävää esimerkiksi teollisuuden varoitusmerkintänä. Silloin on tietenkin tärkeää, että tarra pysyy paikallaan riippumatta säästä, tuulesta tai kulumisesta. Kaikissa näissä tarran eri tehtävissä on   meillä Rustung-tarrassa asiantuntemusta.

Mitä tulee ottaa huomioon tilatessasi tarraa? On tärkeää ajatella ympäristöä, jossa tarraa käytetään. Sen mukaan voit päättää, mitä materiaalia tarran pitäisi olla. Tuotteesi ollessa luonnontuote ja/tai lähituotettua, saattaa olla hyvä ajatella erilaisia   paperilaatuja. Jos tarra voi olla alttiina liuottimille tai on kulumis- tai hankausvaara, silloin on hyvä valita vinyylitarra, joka voidaan lisäksi laminoida. Kaikesta tästä voimme yhdessä keskustella kanssasi.

Minkälainen tarra

Alla saat kattavaa tietoa erilaisista tarroistamme. Ja jos jostain syystä et löydä etsimääsi täältä, soita meille. Filosofiamme on, että kaikki on paljon helpompaa,  kun puhumme asiasta.

Mikä on vakiotarrat?

Vakiotarrat ovat tavallisia tarroja, joita saat rullalla pienessä jakelurasiassa. Vakiona ne painetaan pyöreäkulmaisina eri suorakaiteenmuotoisina, pyöreinä tai soikeanmuotoisina.  Vakiotarroja voit painattaa erilaisille paperilaaduille ja tyypeille.

  • Valkoinen kiilloitettu paperi
  • Himmeä kultafolio
  • Himmeö hopeafolio
  • Punainen heijastava paperi
  • Uusiopaperi

Vakiotarrat voidaan painaa edullisesti, ja siksi sinun ei  tarvitse tilata suurta määrää kerralla. Vakiotarrat voi nyt saada hyvin kohtuulliseen hintaan myös  2-3-4-painovärisinä. Kaikki PMS-painovärit ovat mahdollisia.

Mikä on leikattu tarra?

Leikatuilla tarroilla tarkoitamme suorakulmaisia tarroja. Näitä voit tilata juuri haluamasi mittaisina ja kolmea eri materiaalilaatua:

  • Paperi
  • Polyesteri
  • Vinyyli.

Mitä ovat esipainetut tarrat?

RUSTUNG-tarralla on useita valmiiksi vakioiduilla teksteillä painettuja tarroja. Ne ovat käytännöllisiä ja helpottavat työtä eri tavoin. Tällaisia ovat esimerkiksi
CE-merkintä-, ja pakastintarrat tai rahti- ja muuttotarrat.

Miksi osoitelaput ovat tarpeellisia?

Käyttämällä osoitelappua on postituksesi siistiä ja joustavaa. Osoitetarrat ovat tärkeä osa yrityksen ammatti-identiteettiä. Osoitelapputarrat painetaan himmeälle valkoiselle paperille. Tarrat toimitetaan rullassa ja ne ovat rei’itetty, joten ne ovat helposti irroitettavissa.

Mitä ovat lasertarrat?

Tarrojen tulostaminen suoraan yrityksesi tarratulostimesta on helppo tapa antaa   sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneille hyvä ja järjestelmällinen vaikutelma.  Samalla se helpottaa monen työtä ja tekee ammattimaisen vaikutuksen. Lasertarrojamme saat ilman painatusta tai valmiiksi painettuna esimerkiksi yrityksen logolla. Niitä saat tietenkin eri kokoisina ja värisinä. Ne toimitamme 100 arkin pakkauksissa.

Milloin tarvitaan vinyylitarroja?

Jos tarkoituksena on käyttää tarroja ulkoilmassa, esimerkiksi ikkunassa tai autossa, valintasi on vinyylitarrojen tilaus. Ne ovat hyvin säänkestäviä.

Mikä on oikeastaan Domes-tarra?

Ne ovat itseliimautuvia 3D-kohotarroja. Domes-tarrat voivat olla paikallaan esimerkiksi halutessasi tuoda painokkaasti esiin yrityksen logon. Lähinnä olet nähnyt sellaisen jääkaappisi ovessa.

Mitä erikoista on varmuustarroissa?

Varmuustarroja ei voi poistaa paikaltaan yhtenä kappaleena.  Niitä käytetään annettaessa tärkeitä teknisiä tietoja tai varoitustarroina sähkölaitteissa tai akuissa. Nämä tarrat painamme silkkipainotekniikalla.

Mihin VOID-tarroja käytetään?

VOID-tarrat ovat polyesteritarroja. Jos tarra poistetaan, näkyviin jää merkintä ”VOID”.  Oikeassa yhteydessä tällainen tarra on hyvin käyttökelpoinen. VOID-jälki paljastaa, mikäli joku on yrittänyt poistaa tarran. Voimme tietenkin painaa myös  tarroja ilman liimaa. Ota meihin yhteyttä pyytäessäsi tarjousta ja tehdessäsi tilaustasi.

Muita tuotteita

Epätietoinen tai tarvitset apua?

Me autamme sinua.

Back to Top